søndag 20. mai 2012

Restitusjon rundt Hokksund på racer

Knallvær ute og begge barna ute av huset lå det rett og slett duket for en flott tur rundt Hokksund. Målet for turen var å kjøre en lett tur med passe høy frekvens på beina, slik at stølhet og annet forsvinner raskere ut av kroppen (beina). Faktisk første tur for meg uten lange bein :-) Helt nydelig.

Medvind oppover til Hokksund, så jeg klokket inn ca 30km/t i snitt. Klarte også å holde puls innenfor 60-80% av maks, og beina helt fine.

Men fra Hokksund og ned til Gulskogen var det motvind kan du trygt si. Umulig å klare like høy snittfart når målet med turen var å lufte beina, og ikke kjøre hardt. Pulsen ble nok noe høyere på vei nedover, snittfarten sank til ca 27km/t til Mjøndalen og ned til ca 25km/t nedover mot Gulskogen.

Medvind igjen fra Gulskogen og hjem, men det er umulig å holde høy fart på sykkelsti mellom boligfelt og mye annet mot Åssiden.

Men snittfart på 28.1km/t uten å ha vært oppe i sone 5 og 71% av tiden i sone 2 er jeg veldig fornøyd med. Beina føles bra, mulig jeg tok i litt for hardt i motvinden, men det ble litt moro å ligge nede i bukken og pushe litt i vinden.

Kart og annet finnes på linken under.
Hokksundrunden på 1:14:58

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar