søndag 29. april 2012

Tur rundt Darbu i solskinn

Flott tur rundt Darbu i strålende solskinn sammen med Bernt-Ole. Første dag uten lue under hjelmen, og med korte hansker! Jippi. Jeg kunne kanskje droppet de lange beina også. Jeg på racer, han på offroad.

Vi byttet på å dra fra toppen av bakken opp fra Vestfossen og helt ned til Gulskogen, fikk veldig god snittfart på den distansen. Stort sett over 30km/t på klokka. Tungt å ligge foran i motvind, og helt nydelig å ligge bak. Vi klarte å anpasse lengden på å ligge foran helt naturlig, nydelig.

Fått justert gira skikkelig på raceren nå, og er klar for Enebakk rundt.

Snittfart på turen i dag. 26.7km/t effektiv tid på sykkelen.

Endomondo Cycling Workout: was out cycling 55.02 km in 2h:03m:38s using Endomondo.

fredag 27. april 2012

Utvidet Hokksundrunde med 4x4 intervall

Været skulle jo være bra denne fredagen. Og det ble faktisk veldig deilig midt på dagen, så jeg ble enig med en på jobben om å kjøre en rask runde rundt Hokksund med noen innlagte intervaller. Tanken var to drag av 4 min oppover og to drag nedover langs Steinberg. Det skulle være raskt og effektivt, slik at kvelden kunne brukes til kos sammen familie og Tacos.

Men jeg hadde ikke mer enn kommet 5m utenfor døra før de første dråpene startet å falle fra himmelen! Det skulle jo ikke bli regn nå!?! Yr hadde varslet litt regn i løpet av dagen, men ikke nå, ca kl. 16.30. Men regn er regn, og lite å gjøre med den saken. Jeg skiftet jakke, fant frem noen andre hansker og kastet med på sykkelen. Er det avtalt trening, så er det avtalt trening. Anders fra jobben var også overrasket av været, kanskje mer enn meg også, han hadde lagt igjen regntrekkene for skoene hjemme, og jeg tror kanskje ikke jakka hans var like tett som min.

Vi ble enig at vi dropper hardkjør med intervall pga. av glatte veier og kjører en rolig tur rundt Hokksund, selv i regn. Men vi kom ikke til Nedre Eiker kirke en gang før beina hans var både våte og kalde. Han kastet inn håndkle og ønsket med god tur videre. Jeg var godt kledd, med både ullsokker, skotrekk og regnjakke, og ved Hokksund så det mye lysere ut i skyene. Anders sa takk for seg, jeg giret ned 2 hakk og pushet opp i litt høyere fart mot Hokksund. Og jeg hadde delvis rett med været, regnet ga seg ikke på en stund, men ved Hokksund var det mye lysere og faktisk opphold. Det ble et drag opp kneika ved Klommesteinveien (se kart), og et drag på 4 min der er faktisk ganske langt. Du kommer igjennom hele boligfeltet og nesten ut på sykkelstien mot Hokksund.

Det gikk rolig gjennom Hokksund, og etter en kort titt på klokka fant jeg ut at det ble tid til å svinge oppom mølla i Hokksund, og rett og slett prøve å kjøre 4x4 intervall derfra og over flyplassveien til Mjøndalen. Bakken opp til mølla er hvertfall effektiv, lett opp i 90% av makspuls, ikke så enkelt i nedoverbakkene mot brua over E134, men derimot bakken opp etter rundkjøringa, den er ganske drøy når du pusher på litt. Videre ble en litt lang pause ned mot Eikersenteret før jeg kjørte på igjen med de to siste dragene langs flyplassveien til Mjøndalen. Kortet ned runden ved å droppe Gulskogen, tok over den nye Mjøndalsbrua og rett hjem.

Veldig god økt egentlig.

Men... Sykkelen har jo vært på service hos XXL, og det er ikke så bra. Jeg ba de holde seg unna girene, for de fungerte SÅ bra. Og hva har de gjort??? De har fikset den rare lyden fra kranken, bra! Og de har strammet bremsene, bra! Men... nå er jo gira helt håpløse! Arg. Ender nok opp på XXL på lørdag i håp om at noen kan hjelpe meg, ellers blir det å prøve å justere noe selv... Igjen, arg.

Videre var det mange uoppmerksomme bilister i dag. Måtte bråbremse to ganger på glatt asfalt, selv med selvlysende gul jakke på meg! Dere som kjører bil, skjerp dere. Det blir bare flere og flere syklister langs veien nå i dagene fremover.

Kart over runden finnes på linken under. Det er bare å zoome inn kartet for å finne Klommesteinveien, men mange at dere skjønner kanskje hvor jeg mener. Det er den bakken som gjør en 90 graders hard høyresvein opp fra hovedveien til Hokksund, en liten stund etter Bjørn Myhre.

Endomondo Cycling Workout: was out cycling 36.57 km in 1h:26m:43s using Endomondo.

Nok en gang en kjempeøkt på racer, Enebakk rundt blir tøft, men får ta det som en skikkelig hard og langt treningsøkt.

Sees på veien (og kanskje noen på langtur i helgen??)

//Glenn

tirsdag 24. april 2012

Rolig tur med jobben rundt Vestfossen

Det er tirsdager som er felles sykkeltreningsdag for jobben i 2012 (i fjor var det onsdag). Men det spiller liten rolle. Det var litt usikkert om det faktisk ble sykling denne dagen, men vi endte opp med en fin gjeng på parkeringen utenfor Atea i Drammen kl. 16.30.

Med mye bedre temperatur og fint vær gikk turen fint til Hokksund, og i Hokksund klarte jeg rett og slett ikke å la være å friste med forslaget at vi skulle strekke strikken litt lenger, og ta runden om Vestfossen. Det tok vel ikke lang tid før vi ble enige om at det er greit, selv om kanskje Laila sine bein ikke var helt enig den beslutningen. Hun hadde trent styrke på beina dagen før..

Tempo ble vel litt høyere etter Hokksund, og ikke minst i den lange bakken opp fra Vestfossen. Frode heiv seg på noen gale folk fra Eiker CK som drev med intervall i den bakken (for et tempo), men Anders og Rune var ikke langt etter. Jeg ble regelrett parkert i bakken av flere spreke fra Eiker CK, og den beste kommentaren ble fra en med omtrent samme sykkel som meg, da har sier uten å være det minste andpusten "Fin sykkel". Jeg klarer å presse ut "Det samme" og får en tommel opp fra vedkommende. Jeg hadde vel et lite håp, kanskje bittelite, at jeg skulle klare å henge litt på de to kara med Giant racer... Men det ble med tanken, de nærmeste fosset oppover bakken som det var flatt.

Christian tok fronten ned mot Mjøndalen i en vill fart (opp mot 60km/t), jeg hadde pushet nok opp bakken, og trengte egentlig litt hvile, la meg litt bak de raskeste ned mot Mjøndalen. Der ble det en kort stopp igjen, Frode var klar for mer fart, og vi ble tre stykker som prøvde å kjøre rulle fra Mjøndalen til Gulskogen i litt godt tempo.

Veldig moro med rulle. Det tok litt tid før vi kom i gang, men jeg synes det fungerte rett så bra mot slutten. Virkelig moro å rulle av gårde i 30-32km/t og ikke anstrenge seg :-)

Vi ble splittet ved Gulskogen, noen skulle dit og andre skulle hit, syklet alene ned til jobben og bilen.

Veldig god tur.
Må bare ta på meg skylda for at vi dro runden rundt Vestfossen og ikke Hokksund som avtalt, men når sola titter frem og det ikke regner, så blir man lett ivrig.

Kart og tider på linken under.
Giant 1 24.04.2012 16:39

//Glenn

mandag 23. april 2012

4x4 intervall i 800m

Trening mandag 23. April
Mandager er hektisk, og da gjelder å være så effektiv m trening som mulig.
Etter å fått prøvd ut intervall m sykkel for ca 1 uke siden var må tiden inne for å prøve 4x4 i full skala.

Kort forfalt, veldig effektivt. Det ble en skikkelig go' økt, varmet opp fra Aron til Bondegården og kjørte drag mot Aron igjen. Avsluttet m å trille ned ved Solberg spinneri og asfalten hjem.

Totalt brukt tid, ca 56 min.

Jeg har postet denne fra telefonen, info fra endomondo kommer litt senere.

Bedre med link til PolarPersonalTrainer.com som viser pulsen på dragene:
4x4 intervall i 800m


GPS'en til klokka liker ikke å ligge bak i jakka i 800m dersom den skal vise korrekte avlesning. Må finne en bedre metode for festing av GPS'en.


Link til Endomondo:
4x4 intervall i 800m fra Endomondo

Jeg merket på denne turen ulyder fra bakhjulet på Scott'n, så nå er den havnet på verksted hos BM igjen. Det kunne være noen lager eller lign fikk jeg greie på.

PS: Bør jeg vurdere 29"?

//Glenn



lørdag 21. april 2012

Første tur rundt Sande i 2012

Berger 21. April 2012
Første langkjøring i 2010, og valget falt naturlig på tur rundt Sande. Jeg sendte ut litt SMS på fredag, men det viste seg at alle var opptatt, og jeg endte med å sykle alene. Kanskje like greit på første tur, så man for kjent litt på dette med over (bare litt) 3 timer på sykkelsete.


Været var grått og kjøling, og faktisk noe regn ved Fjell og litt før Sande. Yr hadde ikke snakket noe regn denne dagen, men regn ble det altså. Litt kjedelig, men sånn er det nå i Norge om våren. Været snudde og det var opphold resten av turen. Jeg klarte vel ikke helt å holde meg innenfor 70% av makspuls som anbefalt på lengre turer, så det endte med en snittfart på nesten 26km/t og en sliten Glenn resten av lørdagen. Men alt i alt, godt med en skikkelig langkjøring før Enebakk Rundt.

Endomondo streika halvveis i det jeg prøvde å ta noen bilder ute ved Berger... Men Polar holder koken, så det blir måling via klokka denne gangen.
PS: Jeg har oppdatert Endomondo med data fra klokka, slik at de som evt. følger med på Endomondo kan lese et ørlite sammendrag der også.

Hele turen gikk unna på 3t og 5min, inkl stopp hos Trisport på Gulskogen for å sjekke høyde på sete. Hadde vel kanskje klart under 3timer uten stoppen. Det for bli senere på sommeren.

Ikke lenge igjen til Enebakk rundt nå... Det kommer til å bli knallhardt, merker godt at snittfart over 25km/t over lengre tid koster krefter.

//Glenn
Giant 1 21.04.2012 11:40


torsdag 19. april 2012

Kanontur rundt Hokksund

Etter en slitsom og lang dag på jobben, var det utrolig deilig å bare gi alt rundt Hokksund.

Jeg var ikke hjemme før litt over 19.00, sendte en SMS til Jon Halvor, Bernt-Ole og Tore, ingen kunne, men det hadde jeg ikke regnet med såpass sent. Måtte bare ut allikevel, og det angrer jeg ikke på. Som sagt i overskriften, dette ble en kanontur rundt Hokksund. Medvind på vei oppover, og noe motvind på vei hjem. Trodde et øyeblikk at jeg skulle klare 20km/t opp bakken ved Ytterkollen, men skjønte igjen at det kommer nærmere Birken..

I kveld gikk runden unna på 1t og 15min, snittfart på 27.5km/t. Veldig fornøyd, og nå er humøret på topp og klar til ny dag i morgen.

Legger med link til Polar Personal Trainer. Ta en titt, jeg tok med GPS'en i kveld, så det er kart og full pakke. Denne websiden viser også snittfart mellom hver "lap" på klokka, moro. Snitt på like over 30km/t opp til Bjørn Myhre, men det er i medvind :-)

Giant 1 19.04.2012 19:32

Kun drøye 2 uker igjen til Enebakk rundt.

//Glenn

tirsdag 17. april 2012

Første sykkeltur med jobben i 2012

Rolig tur med jobben (som ble ikke rolig hjem igjen).
Vi bestemte oss for å IKKE sykle rundt Hokksund, men prøvd en annen løype opp mot Sylling. Det visste seg å bli urettferdig for de med ikke så mange mil i beina ennå, altfor kupert terreng. Og kanskje litt for høyt tempo i bakkene? (Jeg hadde det helt fint). Det skal også sies at veien til Sylling ligger i skyggesiden i Lierdalen, så frem til vi snudde ble dette en skikkelig kaldt opplevelse.

Vi delte oss på vei hjem, Morten Hjalland måtte rekke noe, så noen av oss slo følge med han tilbake mot jobb.
Og i dag funket beina og formen mye bedre. Det ble høy fart og høy puls på vei tilbake. Det endte faktisk med at jeg dro mye av veien inn mot St. Hallvard vg. skole, moro. Nå skal det sies at Morten syklet på offroad, og at de lette gutta tok meg i bakkene, men jeg synes likevel at jeg klarte å holde god steam på slettene inn mot Lierbyen. Morten la seg i front fra rundkjøringa ved St. Hallvard vg. skole, helt passe å bare ligge på hjul de få km inn til jobben.

Etter denne turen har selvtilliten kommet tilbake, beklager dere dannet baktroppen etter at vi snudde, jeg holdt på å fryse i hjel og måtte kjøre på tilbake for i det hele tatt få opp varmen.

Siden jeg testet ut PolarPersonaltrainer.com på denne turen også, legger jeg med linken dit:
Giant 1 17. April kl. 16:40

Kart over ruta finnes her
Endomondo Cycling Workout: was out cycling 32.44 km in 1h:28m:53s using Endomondo.

Vi ble vel enig at neste gang sykler til Hokksundrunden. Det er lettere for å alle å holde følge (flatere profil), og dette gir oss en større mulighet til å f.eks prøve oss litt på det å ligge på hjul, rulle osv.

Takk for turen folkens.

//Glenn

søndag 15. april 2012

Kort intervall i 800m søndag kveld

Etter å ha endt i kjellern rundt Vestfossen på lørdag, måtte jeg bare ut en tur på søndagen også. Planen var å kjøre en times tid med 4x4 intervall i 800m, tenkte det var greit å prøve ut om denne løypa kan funke som en rask høypulsøkt på dager der tiden til trening er knapp.

Nå ble økta avkortet med 30 min fordi kona kom hjem med mye varer fra Sverigetur (helgebesøk hos ei venninne). Og jeg måtte også bevise for meg selv at formen er bedre enn i fjor etter den lille skuffelsen rundt Vestfossen. (Legger litt skyld på første tur på offroad den dagen, og kanskje litt for lite frokost, hvem vet). Men det var ikke mye futt i beina denne kvelden, det er helt sikkert. Fy og fy! Men 800m kommer til å funke som intervallsted, både på sykkel og på beina. Det er helt supert å varme opp mot bondegården, snu der, og kjører 4x4 intervall i retning Åssiden og Aron. Underlaget suger litt når det er vått, og det er litt helling slik at du må tråkke skikkelig til skal du få god fart i dragene.

Jeg legger også ut en rapport fra Polarpersonaltrainer.com, et nytt nettsted fra Polar. Det ligner kanskje litt på sidene til Garmin, der all data fra økta er samlet på ett sted.

Så ta en titt, moro å høre om dere synes dette er bedre enn rapportene fra Endomondo.

//Glenn

Kort intervall i 800m 15.04.2012 6:44 PM

lørdag 14. april 2012

Vestfossenrunden og funnet min plass i gjengen

Og den plassen er bakerst!
Klikk på bilde for full størrelse
Opplegget var enkelt, det begynte med at jeg sendte SMS til Tore om han skulle være med å sykle med Kranken på torsdag, men han svarte heller om vi skulle ta en tur sammen på lørdag. God idé , tenkte jeg, vi satser på en kort rundt Hokksund. Fredag kveld om det melding fra Bernt-Ole om noen var klar for Vestfossen i 10-tiden på lørdag, og det passet jo enda bedre. Etter noen SMS'er frem og tilbake ble avtalen 10.15 på Kiwi lørdag morgen. Jeg hadde avtalt med Tore om å kjøre offroad, siden han ikke hadde fått så mange mil i beina ennå. Greit nok tenkte jeg, det kan vel ikke være så stor forskjell.

Så med godt mot, ull innerst og strøm på GPS'n møtte jeg opp på Kiwi. Jeg kom sist som vanlig, men jeg tror ikke vi snakker mer enn toppen 30 sek. For dere som sjekker Endomondo startet turen 10.17, men det er alltid litt fomling med telefon og styr.

Bernt-Ole og Jon Halvor var tydelig på hugget denne dagen, for tempo var høyt allerede på slettene bortover mot Solberg Spinneri. Og de gutta hadde ingen tanker for å starte litt rolig, skulle nesten tro de hadde varmet opp i smug. Jeg hadde knapt vært våken i mer enn halvannen time før dette racet satte i gang. Det ble rett og slett vanskelig å ligge på hjul fra første meter denne dagen!!

Dette raske tempo fortsatte helt et stykke forbi Bjørn Myhre, så ble det litt rolig, før gutta dundret til igjen. Som dere ser av bilde fra Google Earth er det mye rød sone her! Hele turen ble egentlig et lang drag på borti 1t og 40min. Noen få pauser ble det jo, men lenge siden jeg har vært så langt nede.

Jon Halvor derimot hadde fått igjen selvtilliten etter en dårlig erfaring søndagen føre, og det er jo veldig hyggelig. Som Jon Halvor sier, jeg var vært med på å bygge opp hans go' følelse med sykling igjen! Igjen, hyggelig. Men hva med meg! Jeg foreslo at vi skulle snakkes i juni/juli, men det var ingen enig. Og med nærmere ettertanke er jo det hyggelig.

Neste gang gutta, for å ikke bli helt svekket i selvtilliten på sykkel, så stiller jeg med racer!

Dette ble et solo-race for Jon Halvor og Bernt-Ole, mens Tore og jeg dannet baktroppen. Vi fikk ikke utnyttet det å ligge på hjul eller, så det ble mye høy puls i motvinden fra Vestfossen og hjem. Snittpuls fra toppen av bakkene ved Vestfossen, til 50km skiltet opp mot Ytterkollen ble 173. Like høyt som Kongerittet for 2 år siden. Og det føltes som å kjøre ritt, manglet bare drikkestasjoner og gel på lomma.

Tore, du er herved invitert til smug-intervaller i 800m, enten med sykkel eller på beina. De andre trenger ikke slike øvelser.

Snittpuls på turen ble 168 og snittfart ble 23.4km/t

//Glenn :-)

Endomondo Cycling Workout: was out cycling 42.85 km in 1h:50m:01s using Endomondo.

torsdag 12. april 2012

Røyken - Dikemark med Team Kranken

Etter et tips fra Per Olav (følger av bloggen, og venn av Tore Skavland) valgte jeg i kveld å prøve en treningstur med Team Kranken. Team Kranken er en uhøytidelig gjeng med folk som er gald i å sykle, de har en Facebook side, men siden jeg ikke er der, blir kommunikasjon med Kranken pr. e-post. De ligger opp til 3 treninger pr. uke, tirsdager, torsdager og lørdager.

Håpet med å prøve noe annet enn de vanlige rundene rundt Hokksund og Vestfossen, var dette med å ligge mer riktig i felt, øve på det å sykle mange, kanskje øve på rulle osv. Det er mulig dette kommer utover våren, men i kveld ble vi kun 4 stk (inkl. meg), ikke lett å kjøre felt med bare 4. To av de som fulgte med på turen var klart spreke enn meg og en til, men det var egentlig greit, fint å ha noen hjul å ligge bak.

Turen gikk fra Antmannsvingen, vis-a-vis Esso, videre til Røyken, og det er ikke flatt til Røyken folkens, ganske mye bakker faktisk... Fra Røyken gikk det til Heggedal, merket raskt av dette var en mye mer kupert løype enn f.eks Hokksundrunden (som er ganske flat). Jeg fikk litt ekstra giv over Lierskogen, og klarte faktisk å holde god steam opp mot Liertoppen. Kom nesten først til toppen, men ble mer eller mindre parkert av de to sprekeste i gruppen før toppen. De må ha hentet ekstra krefter med å ligge på hjulet mitt fra bunnen av bakken, og rett og slett kastet seg ut i en spurt mot toppen. Moro å kjøre ned de gamle Lierbakkene, og samtidig vite at nå var det snart slutt og mye flatt hjem.

Dere for kikke ekstra på kartet denne gangen, så skjønner dere kanskje mer enn meg hvor vi har syklet i kveld.

Merket for første gang at bilister er veldig hissig på oss som sykler om dagen, for maken til tuting og berting har jeg ikke hørt på lenge. Vi ble til og med sprutet på med vindusspylervæske over Husebysletta. Det har jeg ikke opplevd før.

Jeg vil nok vente noen uker før jeg hiver meg på Kranken igjen, det er rett og slett bedre å dra rundene rundt Vestfossen og Hokksund (spesielt Vestfossen), mest pga. god kompaniskap av Bernt-Ole og Jon Halvor, men også pga. mindre trafikk!

Kart over ruta.
Endomondo Cycling Workout: was out cycling 51.04 km in 2h:07m:33s using Endomondo.

PS: Jeg har meldt meg på Enebakk Rundt med jobben... Helt sykt egentlig, sykle ritt allerede 1.mai. Jeg satser på en tid på ca 3.5t.

//Glenn

lørdag 7. april 2012

Runde rundt Darbu sammen med Bernt-Ole

Treningstur lørdag 7. April
Det er påskeferie, og etter 2 dager på Trysil med snø og slalåmski var det på tide med en sykkeltur igjen. Det endte med en kjempeflott runde rundt Darbu med Bernt-Ole, han på offroad og jeg på racer. Bremsene på offroaden subber hele tiden etter at Ola har trykket på bremsehendelen når sykkelen sto opp ned, og vips, luft i bakbremsen.. Jaja, slikt skjer, og det kan heldigvis rettes opp.

Stort sett motvind hele veien i dag, både opp mot Hokksund, og jammen fikk vi ikke vinden fra siden på vei nedover også. Nå kan like greit temperaturen stige, slik vi slipper treningsturer i +4 grader. Det var litt varmere i dag, men det er fortsatt et kaldt drag i lufta. Det endte med lang vintersykkelbukse, superundertøy og Devold ull for min del i dag. Lue under hjelmen var også på plass, ellers hadde hvertfall mine ører falt av før Bjørn Myhre.

Totalt en supertur, fint vær (litt kaldt), stopp på Darbu for Cola og energidrikk, og videre rundt Fiskumvannet før bakkene opp fra Vestfossen. Jeg tror alltid at jeg har et lavere gir å gå på opp de bakkene, men den gang ei, like skuffa hver gang. Men vi holdt koken opp bakken, brukte ca 10min opp, snittfart på ca 12km/t. Det er jeg egentlig ganske fornøyd med!

Klarte ikke 20km/t opp bakken før Ytterkollen på denne turen, det får kommer senere i sommer. Snittfart på ca 25km/t med all den vinden jeg hvertfall jeg veldig fornøyd med.

Endomondo Cycling Workout: was out cycling 56.65 km in 2h:16m:14s using Endomondo.

søndag 1. april 2012

Vestfossenrunden søndag ettermiddag og Hokksund om flyplassen på mandag

Jeg hadde egentlig avtalt med Jon Halvor, men logistikken tilsa at enten måtte det blir før kl. 18, eller så det ingenting. Det endte med å kaste seg på sykkelen like før kl. 15, etter først å ha gått en tur til Tverken med familien. Det ble egentlig ikke så veldig hyggelig tur, motvind hele veien til Hokksund. Været har slått om, og det har blitt en kaldere værtype igjen, og dager med +15 kan jeg se lenge etter.

Bakkene opp fra Vestfossen var like herlige denne søndagen. Og i de bakkene var det ikke kaldt! Her var den ingen vind, og med Devold innerst ble det godt og varmt. Men heller det enn +3 grader og motvind.

Jeg trodde jeg skulle klarte 20km/t i den bratte motbakken mot Ytterkollen, men beina ville ikke være med på det. Endte vel litt under 15km/t opp bakken.

Fornøyd etter runden, men noe kaldt og mye vind.

Vestfossenrunden

Mandag 2. April
Den kalde værtypen har satt seg, og selv med solskinn ble det ikke noe "solskinnstur" i ettermiddag. Jeg var selvsagt altfor treg med å komme ut, burde nok kastet med på sykkelen så fort jeg kom hjem, og tatt middagen etterpå. Men alltid fint å være etterpåklok.

Prøver å veksle litt på rundene mot Hokksund (for tidlig på våren med kveldstur rundt Sande), og i dag syklet jeg fra Mjøndalen til Hokksund via flyplassveien. Det er noen gode seie slakemotbakker opp fra Mjøndalen, gjorde et forsøk på motbakkeintervall der. De bakkene virker gode til å kjøre slike intervalløkter, akkurat passe slake til å kunne holde draget helt ut, uten å ende opp i sone 5 hver gang. Det riktige hadde nok vært å trille ned igjen for å sykle opp igjen, men motivasjonen sviktet. Det er dette med å sykle en runde, og ikke bare opp og ned en bakke. Men det kommer nok det og, kanskje nærmere Lillehammer-Oslo, og hvertfall mot Birken.

Det ble skikkelig kaldt mot slutten. Termometeret hjemme viste kun 3 grader ca 19.30.

Ikke så god snittfart i kveld, ca 24km/t. (Mye motvind mot Hokksund i kveld også)

Hokksund via flyplassveien

Snart på tiden med en runde runde Sande.. Og kjenner at jeg venter veldig på varmen som var tidlige i mars, men den kommer vel igjen. Hyggeligere å sykle rundt om kring med litt mer farge på trærne og naturen rundt.