fredag 24. mai 2013

Kort Hokksundrunde - før Montebellorittet

Trening på sykkel, 24.mai 2013
Denne turen startet egentlig i går kveld. Merket at Twin Lock bryteren var usedvanlig treg, og at jeg ikke fikk satt demperne i åpen stilling. Ringte Bjørn Myhre i dag, leverte sykkelen, fikk beskjed om at de ville bytte wire og strømper, greit nok. I det jeg skulle hente sykkelen et par timer senere hadde de like greit byttet hele bakdemperen. Dermed måtte det bli prøvetur. Kunne jo ikke satse på at alt var i orden til ritt i morgen uten å prøve først.

Startet i 800m for å kjenne om sykkelen var lik på grus, kanskje ørlite mykere, men ellers helt fin. Fortsetter bort hele 800m til "batteriet", veldig mye søle, men desto mer moro. Kommer ned på asfalten ved Nedre Eiker kirke og tar en kort tur rundt Hokksund. Prøver å puls under 80% slik at ikke beina blir sure til morgen. Klarer det greit, men blir nok litt ivrig i noen bakker.

Korter av turen med å droppe Gulskogen og velger den nye Mjøndalsbrua og hjem. Grusen ved elva kan du bare glemme i disse dager. Fullt av vann som du kan se på bilde. Vann gjennom gangtunnelen under E134 også, men mulig å sykle. Så det ble asfalten gjennom Mjøndalen sentrum. Helt topp tur i go' været en fredags ettermiddag.



Endomondo Mountain biking Workout: was out mountain biking 29.57 km in 1h:22m:27s using Endomondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar