mandag 2. mai 2011

Slitsom mandagstur! Ikke alle sykkelturer er like enkle..

Etter en helg med dugnad for Vera hele lørdagen, og alene med ungene hele søndagen forsvant alle håp om noen langtur for å si det sånn. Og da måtte jeg ut en tur i kveld.

Tanken var å sykle anleggsveien over E134 feil vei, (dvs. mot Mjøndalen) for å få mest mulig bakker, og prøve litt intervall mot Mjøndalen. Men etter å ha startet med friskt mot opp Konnerudbakken var pulsen langt over det den skulle være, og all piffen i beina borte. Arg. Kroppen var rett og slett daff, den ville liksom ikke respondere.. Enda mer arg! Mistanken faller på litt for mye middag rett før trening, synes nemlig jeg smaker grillet kyllingfile ennå!

Mistet GPS'en til Polar klokka etter et lite fall ved overgang til asfalt like før Ytterkollen. Fant den jo igjen, men da hadde jo klokka mistet forbindelsen til GPS'en, trackingen og antall km og hele den pakka... Arg.

Resten av runden gikk over Ytterkollen, ned gjennom Mjøndalen sentrum, grusen ved elva og over elva ved den nye Mjøndalsbrua og rett hjem. Planen var Hokksund etter noen gode drag over E134, men det for bli en annen dag..

Så konklusjonen i dag er at ikke alle sykkelturer er like morsomme eller enkle!

Dere kan se ruta ved med å klikke på linken under:
Endomondo Mountain biking Workout: "totalt kjørt 25.86 km 1t:23m:04s via Endomondo."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar