lørdag 15. september 2012

Stitur med Bernt-Ole (Årkvisla - Tverken)

Trening på offroad 15.sept 2012.
Planen var ny runde fra Spiralen til Landfalltjern og kanskje Tverken, men planer er til for å endres. Mer hyggelig å sykle sammen med andre enn å bare ture frem alene.

Siden sykkelen allerede sto på taket av bilen startet turen hjemme hos Bernt-Ole. Derfra gikk det på asfalt i retning Årkvisla. Veien går raskt over til grus, og ikke minst bakker. Bernt-Ole er jo i god form om dagen, så mens jeg ligger i sone 5 og puster og peser snakker han lett ved siden av, og sykler litt på bakhjulet når det passer :-)

Etter noen flere bakker flater det litt ut, før vi kommer inn på litt grov grus og videre til ren sti. Det er mulig å sykle et stykke, med litt slutt er det bare å ta beina fatt. Men den som venter på noe godt osv, all gåinga gir lønn for strevet på morsom sti mot Tverken. Her er det både røtter, stein, gjørme og myr. Dønn sliten ved ankomst Tverken. Mye igjen før formen er på nivå med Lillehammer-Oslo.

Turene med Bernt-Ole går alltid unna, så ingen bilder denne gangen. Jeg hadde til og med GoPro'n i sekken, men glemte helt å ta den frem. Skulle gjerne visst dere alle de morsomme stiene på vei til Tverken. Det er helt utrolig hvor godt en sykkel kommer seg frem. Ønske om 29" fulldemper er ikke mindre etter en så flott tur som dette.

Mye høy puls, men desto mer moro. Dette må gjentas.

//Glenn

Stitur med Bernt-Ole 15.09.2012 13:37

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar