fredag 15. juni 2012

Rolig tur i 800m og rundt Mjøndalen før Farrisrunden

Trening på offroad 15.juni 2012.
Det ble ikke tid til sykkel i går, eller det blir feil, for det ble tid til sykkel, men ikke å sykle på den. Kvelden etter jobb i går gikk med til å kjøpe regnjakke som passer bak i jakkelomma og pumpe mer luft inn i demperen foran. Bernt-Ole har jo alt slikt utstyr, og vi fant raskt ut at demperen var altfor myk. Den har nok sunket sammen litt under både Drammensrittet i fjor og Montebello'n i år. Det var 75 pund, og skulle vært 95. Nå er demperen helt super, ikke behov for å låse den på flatmark og slake bakker, og det er jo slik det skal være :-) Takk for jobben Bernt-Ole.

Det ble bare en kort tur for å lufte beina og kanskje si fra til kroppen at i morgen blir det fullt trøkk i 76km. Jeg vet ikke om go' følelsen er det for Farrisrunden. Var nok litt for gira på ritt etter den fine dagen med Montebellorittet. I morgen er det fortsatt spådd regn, selv om solen skal komme utpå dagen. Håper regnet forsvinner over Larvik i løpet av natten og at solen titter frem ca 12.00.

Turen i kveld gikk altså opp 800m for å få litt grus, og hele veien bort til "batteriet" for teste demperen over litt stein og røtter. Sitter som ei kule, helt topp. Resten ble asfalt over den gamle Mjøndalsbrua, grusen langs elva og den nye brua over til Åssiden igjen. Lett tråkk, og ikke noe fokus på fart :-) Egentlig ganske deilig med sånne turer, der du kjenner at nå kunne jeg fint syklet 3-4 ganger så langt.

Ny oppdatering fra Farrisrunden kommer i løpet av helgen.

//Glenn
Endomondo Mountain biking Workout: was out mountain biking 17.56 km in 55m:09s using Endomondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar