tirsdag 21. juni 2011

Rask runde rundt Sande

Det kom en kjapp invitasjon på jobben i ettermiddag, noen som vil være med på en siste runde før Lillehammer Oslo. Vi har sikte på Svelvik,Sande, Skoger og hjem. Yes, det hadde jo vært midt i blinken. Møtte opp ved Solum kl. 19.00, kom vel av gårde ca 19.10, og syklet utover mot Svelvik i behagelig tempo. Litt fortere enn de andre jobbrundene, men det var jo greit.

Men så skjer det alltid noe når folk vender nese mot Drammen... Tempo må automatisk opp. Skulle nesten tro at kona står i døra med varme kjøttkaker og andre godsaker. For glem sone 2, på klokka mi viste pulsmåleren stadig over 90%, og jeg peste vel litt mer enn de andre i "troppen". Vi klarte å roe det litt mot Drammen igjen, etter et lite temporitt fra Shell'n i Sande og et stykke utover på gamle E18. Det toppet seg med nesten 60km/t i slak nedoverbakke mot avkjøringa til Austad, men det var jo bare moro og veldig kortvarig.

Alt i alt, veldig fint tur og god oppladning til lørdagen. 6:30 blir knalltøft, ingen tvil om det.

Snittfarten er også med restitusjons-sykling fra Austad til Åssiden. Håpet er vel at vi hadde ca 30km/t når alle var med og vi på en måte ikke var ferdig med turen.

//Glenn

Endomondo Cycling Workout: "was out cycling 61.80 km in 2h:10m:47s using Endomondo."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar