fredag 19. juli 2013

Høypuls på racer - rundt Sylling

Trening på sykkel, 19. juni 2013.

3 dager siden siste tur på sykkel, virkelig tid for å komme seg ut. I dag falt valget på racer, for med 28 grader i skyggen kl 19.00 er det mer behagelig å kruse langs landeveien enn å pese opp bratte bakker til Tverken. Legg merke til ordet kruse.., jeg trodde vi skule kruse.

Treningsturene starter sent om dagen, avtalen ble ca 20.00 hos Bernt-Ole, med mål rundt Sylling. La i vei i passe fart, men det tok ikke lang tid før Bernt-Ole satt opp farten.. Det ene draget etter det andre kom på vei mot Sylling.  Vestsideveien og videre forbi Kanada (starten på Hauern) er ikke akkurat flat :-)

Det ble 90% av maks, 92% av maks, noe stiv i låra, 94% av makspuls og beina stive som tømmerstokker, og Bernt-Ole tråkker som om det skulle være på flata. Deilig med noen drag, trigger liksom kroppen sier Bernt-Ole! Joda, men det passer svært dårlig etter to fulle tacolomper og 1/2 liter med øl. Drikke øl og sykle etterpå egner seg dårlig.

Tok en meget kort stopp i enden av løypa og tok dette bilde ut over Lierdalen. Flott!

Men nå var vi bare halvveis. Bernt-Ole fortsatt foran, og jeg hang på så godt jeg kunne. På slettene ut fra Sylling var det duket for høy puls igjen. Klokka spratt fort opp i 90-92% av makspuls og Bernt-Ole hold vel 33-34km/t i svak motvind. Skal jammen si at beina ble sure før vi slakket litt av før rundkjøringa opp Tranby og kunne kruse ned mot Lierbyen. For første gang på turen klarte jeg å ligge først. Jammen på tide egentlig. I slike settings er det supert med racer. Kruse i over 50km/t i solnedgang, sikkert 24grader varmt. Helt nydelig. Vi vekslet på å dra nedover, og snittfarten ved Lierbyen endte med nesten 30km/t.

Rolig opp til Bernt-Ole før jeg trillet ned til byen og tok det siste bilde. Sjelden det er deilig å komme ned i sentrum rundt 22.00 og kjenne at det er godt og varmt i kort-kort.



Info fra Endomondo kommer :-)

Her kommer info fra Polar Personaltrainer. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar