lørdag 13. april 2013

Vestfossenrunden med Bernt-Ole - på 29"

Trening på sykkel 13. April 2013

Tredje oppdatering i dag...  Ligget litt etter med å oppdatere bloggen denne uka. Treningene er litt mer oppdatert på Endomondo, men samtidig står det mindre om turen der.

Tilbake til dagens tur.
Utgangspunktet var Hokksundrunden, men i det fine være ble den ekstra runden rundt Vestfossen. Alt regnet og gråværet var som blåst vekk innen vi rakk å starte rett før 16. Rolig og fin start til Hokksund, ca 35 min ved Esso'n. Det er ikke rekordfart, men kanskje beina klarer å yte bedre på vei hjem når det ikke går fullt så fort opp til Hokksund.

Går bakkene lettere med 29" Jeg synes det. Nesten litt som med raceren, at hvert tråkk fører sykkelen lenger frem?? Eller blir dette bare teori?

Jeg klarte å sitte noe lenger på sete i dag før det ble vondt i baken... Kanskje det går seg til? Kort stopp innom Tore på vei for å vise frem gliset og skravle litt. Veldig bra tur.

Hadde vel litt over 24km/t i snitt før stoppen hos Tore. Men snittpuls på 154 sier vel også at ikke det ble noe sone 1 tur.. De får rett og slett komme senere.

http://www.endomondo.com/workouts/176229834/1455345

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar