onsdag 1. august 2012

Hokksundrunden med Jon Halvor

Trening på offroad 1. aug 2012.
Hokksundrunden med grusen sammen med Jon Halvor. Det tok litt tid før jeg fikk opp tempo, var veldig sliten frem til Hokksund, ikke bra. Jon Halvor kjørte hardt fra start (eller var vi begge med på å dra opp tempo?), så det var bare å henge på.

Min tur til å dra etter Hokksund, pushet nedover Steinberg i 31km/t i motvind, skulle ta igjen en på racer. På den distansen nådde jeg faktisk makspuls så langt i år, puls på 190 på flatmark. Jon Halvor lå bak og koste seg på hvilepuls.. Han på racer svingte inn litt før Mjøndalen, typisk! Så vi klarte på en måte aldri å ta han skikkelig igjen. Men moro, JA.

Ikke fullt så mye trøkk i beina bortover grusen langs elva, og ikke mye trøkk opp bakken før Ytterkollen heller. Men på grusen over E134 gikk det bedre :-) Hadde klart å samle litt krefter og fikk et par skikkelig gode drag i dumpene mot Gulskogen. Tildels rolig på asfalten hjem.

Totalt en kjempeøkt! Snittpuls på 166 sier vel sitt. Ikke så veldig høy snittfart, klokket inn ca 24km/t ved krysset opp Bolstadhagen.

//Glenn
Hokksundrunden med Jon Halvor 01.08.2012 17:21

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar