fredag 3. august 2012

Intensiv tur i Konnerudmarka med Bernt-Ole

Trening på offroad 3.aug 2012.
Slengte ut en melding om noen var interessert i en tur fredag ettermiddag, og det tok ikke lang tid før Bernt-Ole svarte :-) Vi ble først enig om racer utover mot Sande pga. veldig mørke skyer over Vestfossen, men Bernt-Ole kom raskt tilbake med forslag om Konnerud. Været var jo like fint der, og det passer jo bedre med offroad enn racer i august.

De gamle Konnuerudbakkene er bratte! Sinnsykt bratte! Det er jammen godt med lett førstegir på offroaden, for  det trenger man opp disse bakkene. Prøvde meg med å bruke nest øverste tannhjul bak, men det hold vel ca 20m opp i første bakke. Men i det man kommer opp ligger jo skogen der med gang, helt nydelig.

Konnerud har en virvar av grusveier og stier å by på, så mulighetene er mange. Vi valgte å sykle ut mot toppen av Haukåsløypa, ta 5 min der med litt drikke og en pust i bakken etter den "lille" bakken opp fra byen.

Som dere ser av bilde, helt nydelig utsikt over Drammen!
Vi traff også en bekjent av Bernt-Ole som ble med en stykke på turen, fyren hadde mye på hjertet og pratet som en foss :-)

Vi syklet videre på sti innom mot Hellashytta (tror jeg), veldig moro, og tildels ganske mye søle. Moro å forsere litt myr, det er helt utrolig hvor det er mulig å faktisk sykle. Noe av det beste med å sykle slik på sti er jo at pulsen er høy mesteparten av tiden, men det merker du ikke noe til. God balansetrening er det også. Merker at Bernt-Ole har mer "gøts" enn meg på dette, og kommer opp de mest utrolige kneiker! Moro. Videre har han også en fart bortover og nedover sti som jeg ikke tør snakke om her.

Vi tok samme veien ned til byen, like moro å kjøre ned som opp :-)

God treningsøkt, klissvåt av svette og en topp ettermiddag i marka.
Se gjerne på trackingen under, mye lettere å skjønne hvor vi har syklet med å se på kartet.

Konnerudmarka med Bernt-Ole 03.08.2012 17:48

PS: Litt sen utlegging av bloggen, så god natt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar