fredag 20. juli 2012

Hokksundrunden etter ferien

Trening på offroad 20. Juli 2012.
Ferien er snart over, og endelig første mulighet for å sykle. Målet var nok en tur på tirsdagen, men den endte med omgangssyke og heller slapp tilstand.

Nå er det fokus på Birken 25.aug, og dermed blir det offroad, selv på asfalt. Men offroaden har tydeligvis ikke blitt frisk etter Farrisrunden. For noe dritt!! Selv etter nøye vask og dertil smøring er kjede tregt, og hele sykkelen piper og låter som en gammel damesykkelen. Jeg får skikk på kjede, og har stor tro på at bremsene går seg til etterhvert. Men bremsene både knirker og piper faktisk hele veien rundt! Irriterende.

Grei fart oppover mot Hokksund, men i første bakke merker jeg fort at gnisten fra dagene før Lillehammer - Oslo er helt borte. Bakken opp Klommestiveien er tung som bly, må ned på midterste klinga foran og det går sakte. Jeg har jo ikke tro på norsk sommer og har tatt på altfor mye klær, stopper på toppen en Klommestiveien og tar av både lange bein og ermer. Deilig. Alt blir med ett veldig mye lettere og setter kursen mot Hokksund.

Ved Mjøndalen merker jeg godt at 2-3 dager med omgangssyke har sin virkning og bakken opp mot Ytterkollen har vel ikke vært så tung  i år. Ned på midterste klinge igjen og ned om 10km/t opp bakken.

Snittfarten ble ca 23km/t! Ikke veldig imponerende i og med at Birken er om ca 1mnd. Nå er det bare å kjøre på med intervaller når kroppen sier at alt er OK igjen.

//Glenn

Endomondo Mountain biking Workout: was out mountain biking 33.28 km in 1h:27m:01s using Endomondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar