tirsdag 1. november 2011

Søndagstur Spiralen-Årkvisla-Tverken Tur-Retur

Med strålende vær på søndag og ingen snø i sikte fristet det mer med sykkeltrening enn rulleski.
Tok bilen til Spiralen denne gangen også, føler det litt teit å kjøre bil for å så sykle, men heller benytte all tiden på grus enn å stampe opp bakkene ved Strøtvet på asfalt.

Det er mange folk ute på søndagstur på beina nå om dagen, så pass på å ta hensyn når du ferdig på sykkel.. Svært få andre holder over 20km/t i nedoverbakkene eller 15-16km/t bortover sletta. Det ble mange nedbremsninger på søndag, men heller det enn å stampe på asfalt rundt Hokksund så seint på året.

Landfalltjern ser snålt ut når de har tappet ut mye av vannet for å gjøre vedlikehold på demningen.
God stemning på Tverken, mye folk. Bare meg på sykkel...

Turen ned fra Tverken gikk via ruta ned til Landfallhytta, i begynnelsen er dette bare sti og svalberg. Det ble nesten en tur ned i dyp pytt med hele meg, men klarte å tråkke meg ut av det! Det kunne blitt både kaldt og vått. Skikkelig opptur å komme ned til Landfallhytta, møkkete og fæl, men helt i 100 av å presset på nedover. Mindre folk den veien også, så det passer bedre for sykling.

Nydelig utsikt fra Landfallhytta på søndag.

Løypa finner dere under. God tur som virkelig anbefales. Kan fint kjøres i stummende mørke, med untak av turen til Landfallhytta, normal vei tur-retur Tverken er bedre da.

Endomondo Mountain biking Workout: was out mountain biking 16.73 km in 1h:24m:13s using Endomondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar